Jacqueline Santbergen, Voorzitter Bestuur Humanitas Deventer

‘Innovatie en overzicht in één oogopslag’ dat zijn voor Jacqueline Santbergen, bestuurder van Humanitas Deventer de eerste woorden die in haar opkomen als zij het over Sophiq heeft.

‘Wij hadden vanuit het bestuur van Humanitas grote behoefte aan goede sturing en controle op onze activiteiten en projecten. In 2014 zijn wij hiervoor naar verscheidene beurzen gegaan en leerden Sophiq kennen. De match was snel gemaakt.

Wij monitoren al onze programmalijnen en projecten nu actief in Sophiq. Waarbij we onze oude projectrapportages in Word hebben omgezet in Sophiq en gecombineerd met standaard voortgangsrapportages die al meegeleverd werden.

Het is voor ons vooral van belang dat we niet alleen de cijfers van projecten inlezen en meten, maar ook daadwerkelijk de voortgang van het gehele project bijhouden. Hierbij bieden we vooral ook ruimte voor toelichting op kwaliteit. Wij werken met mensen en die staan altijd voorop! Kwaliteit is daarom essentieel in onze projecten. Dit bijhouden en overzien gaat heel gemakkelijk met Sophiq!

Het meest enthousiast ben ik over de mooie lay-out, de eenvoud in het gebruik, de mate en snelheid waarin het op maat gemaakt kan worden voor de organisatie. Met Sophiq is het mogelijk om echt te sturen op voortgang en resultaten. 


Los van het product zijn wij ook erg enthousiast over het team achter Sophiq. Aandacht, service, maatschappelijke betrokkenheid, verbinding en kwaliteit. Sophiq is veel meer dan software alleen!

Humanitas Logo